WFSPRO

WFS PRO verbindt kandidaten met opdrachtgevers en met onze persoonlijke aanpak weten we de beste match te vinden. Met ons uitgebreide netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de industrieën Aerospace, Marine & Offshore, High-Tech Machinery en Renewables zijn wij hét perfecte platform voor jouw volgende stap.

Kom in contact met opdrachtgevers die écht bij je passen. Bij WFS PRO staat de volgende stap in jouw carrière centraal. Samen gaan we deze uitdaging aan, met jouw professionele groei en succes als prioriteit. Reken op persoonlijke begeleiding en betrokkenheid vanuit WFS PRO, gedurende het gehele proces. Laat je door ons begeleiden naar jouw volgende baan.

Hoe gaan we te werk?

WFS PRO levert maatwerk voor jou als kandidaat. Ben je al actief op zoek of jezelf nog aan het oriënteren op de markt? We nemen je mee op ontdekkingsreis in je carrière en gaan samen op zoek naar een uitdagende baan die past bij jouw profiel en competenties.

Vanaf het eerste contact maken we je onderdeel van onze talentpools. We nodigen je uit voor events, marktinzichten, vacatures en meer. Je wordt onderdeel van de WFS PRO-community.

Onze ervaren consultants gaan met je in gesprek en kijken naar je achtergrond, ervaring en ambities. Ze onderzoeken elke mogelijkheid op zoek naar de volgende stap, natuurlijk passend bij jouw kennis, kunde en ambitie. Daarnaast brengen we je huidige uitgangspunt in kaart: Onder welke werkcondities wil je werken en in welke de vorm; tijdelijk- vast- of op projectbasis?

We denken anders dan anderen en brengen je in contact met aansprekende opdrachtgevers in onze industrieën, voor jouw beste match. En dat is nog maar het begin van onze gezamenlijke reis.

Eenmaal aan boord bij WFS PRO, gaat de reis in volle vaart door. Heb je support nodig in het onboardingstraject? Of ben je op zoek naar de juiste vorm van opleiding of ontwikkeling? Wij begeleiden en faciliteren je hierin. Klik hier om meer te komen over WFSPRO.

Your work, our world!