Evoke

Wij zien jou, en je ambitie.

We doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Dat doen we door écht te luisteren, als Vakgebiedspecialist en Carrière Coach. Zo leggen we keer op keer succesvolle verbindingen die jou helpen bij je persoonlijke en professionele doelstellingen, terwijl bedrijven groeien door jouw kennis en kunde.

Werken bij Evoke

Je gaat via ons aan de slag als startend of ervaren professional. Na een tijdje kun je in dienst bij je nieuwe werkgever, als je wil. Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever, Business Partner en Carrière Coach. Zoals een groen pensioen, vast contract, studiebudget en ruime vakantiedagen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan.

Zet jouw technische skills in om échte impact te maken. Van mechanisch ontwerpen, detailleren tot construeren. Wil je projecten begeleiden van design tot werkend prototype? Of sta je liever korter op het productieproces om deze in te richten en te verbeteren? Wij helpen jou aan een uitdaging die past bij jouw profiel en interesses. Kijk gerust eens op de website en neem bij interesse contact op met een carrière coach die je kan verder helpen.

Meer weten evoke? Klik dan hier voor een doorverwijzing naar de website.