Royal HaskoningDHV

Over het bedrijf

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Het verbinden van mensen is ons verleden en onze toekomst. We zijn verbonden door een passie voor projecten die ertoe doen, door oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’.

De start van jouw carrière

Met jouw kennis en kunde een positief verschil maken. Dat doe je bij ons. Als starter in de Werktuigbouwkunde pas je jouw opgedane kennis toe in onze maatschappelijk relevante projecten. Je geeft bijvoorbeeld advies over gebouw gebonden werktuigbouwkunde installaties. Je wordt dan uitgedaagd om werktuigbouwkundige installatatievraagstukken te ontwikkelen tot ontwerpen die succesvol uitgevoerd kunnen worden. Dit doe je in multidisciplinaire teams. En ondanks dat we je hier een hoop eigen verantwoordelijkheid in geven, sta je er nooit alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op je collega’s. En daarnaast krijg je ook nog eens volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Contact en verdere informatie

Wil je op een laagdrempelige manier contact opnemen om jouw mogelijkheden te bespreken bij Royal HaskoningDHV?
Stuur dan een berichtje naar onze recruiter Kevin Zandbergen via LinkedIn of via zijn e-mailadres: kevin.zandbergen@rhdhv.com
Benieuwd om meer te lezen over werken bij Royal HaskoningDHV?
Lees dan hier verder: Werken bij | Royal HaskoningDHV

Bekijk ook onze vacature voor Junior Engineer Werktuigbouwkunde:
Junior Engineer Werktuigbouwkunde | Royal HaskoningDHV
Technisch Traineeship Industry & Buildings | Royal HaskoningDHV