Werken Bij ACE

Waar let jij op als je opzoek gaat naar een (nieuwe) baan?
Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat de werkzaamheden aansluiten bij jouw interesses en kwaliteiten, maar ook dat het bedrijf overeenkomt met jouw DNA. Bij ACE engineering & development vinden wij het belangrijk dat onze werknemers plezier hebben in hun werk. Daarom hechten wij veel waarde aan een een goede sfeer op de werkvloer waar veel aandacht is voor plezier, creativiteit, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu veel werkervaring hebt of pas bent begonnen met je engineeringscarrière, een goed persoonlijk plan voor je ontwikkeling is belangrijk. Onze lead engineers, resource managers en accountmanagers zijn jouw coach. Met hun ervaringen uit de dagelijkse praktijk weten zij als geen ander jouw kennis en ontwikkeling te matchen met de projecten die ACE uitvoert voor de top van de industriële bedrijven.

BEPAAL ZELF JE EIGEN WORK/ LIFE BALANCE

Belangrijke component in jouw werk is je plek. Samen met de ondernemingsraad heeft ACE verschillende modellen ontwikkelt waarop jij je dag en werkplek kunt plannen.
Kies bijvoorbeeld voor flexibele uren en bepaal zelf je work/life balance.

PAST ACE BIJ JOU?

Alleen jij kan op deze vraag antwoord geven.
Daag jezelf uit om buiten je comfortzone te gaan, je talenten te ontwikkelen en van je fouten te leren om te ontdekken wat voor soort werk én bedrijf het beste bij jou past. Ben je net zo oplossingsgericht en innovatief als ons? Dan komen we graag met jou in contact!

OVER HET BEDRIJF

ACE development & engineering is al sinds 1977 een partner voor technische innovatie op allerlei gebieden, vanuit diverse specialismen verankert in een vijftal technologie en marktgerichte businessunits:

• HIGHTECH SYSTEMEN INDUSTRIËLE
• AUTOMATISERING
• CONSTRUCTIETECHNIEK
• PRODUCTONTWIKKELING
• AUTOMOTIVE ENGINEERING

Voor de business unit Industriële Automatisering zijn bijvoorbeeld speciaal- machinebouw en
automatisering de kernactiviteiten. Deze unit levert maatwerk in het (her)ontwerpen en uitwerken van machines of installaties. Ze ontwikkelen, bouwen, integreren en installeren klantspecifieke machines en installaties voor geavanceerde productieprocessen. ACE voert totaalprojecten uit maar ACE ingenieurs zijn ook inzetbaar op deelprojecten binnen een bestaande afdeling. Op deze manier voegt ACE met hybride kracht de benodigde flexibiliteit toe aan organisaties.

• 245 WERKNEMERS
• 89% VAST CONTRACT
• 5 KANTOREN – 3 LANDEN
• 65% INTERN WERK
• 20 NATIONALITEITEN

Wil je meer weten over ACE? Check onze website, volg ons op social media of neem gewoon direct contact op met een van onze collega’s!

www.ace.eu
Frank Oolbekkink
(resource manager)
frank.oolbekkink@ace.eu
+31 40 257 83 09