Werken Bij ACE

Ambitieus? Wij komen graag in contact!

BEN JE OP ZOEK NAAR STAGE OF WERK?

Zoek je een baan of een leuke stageplek? Zoek je werk dat bij echt je past, mooie uitdagende opdrachten, een goeie werkgever en fijne collega’s? Kom dan praten met ACE development & engineering. We gaan samen aan de slag om jouw interesses en kwaliteiten in te zetten op de meest passende en creatieve projecten. ACE heeft geweldige klanten. Je gaat aan de slag met de projecten die ACE uitvoert voor de top van de industriële bedrijven in binnen- en buitenland.

ONTWIKKEL JE TALENT

Je werkt hard dat is logisch. Soms werk je alleen, maar vaak ook werk je samen met andere vaak internationale collega’s in een multidisciplinair projectteam. Hierdoor leer je veel in korte tijd en je ontwikkelt je talenten on the job. Er is daarnaast genoeg plek en tijd om rustig te relaxen, een kop koffie te drinken en plezier te hebben. Ook buiten het werk om organiseert ACE tal van leuke activiteiten en hebben we samen lol.

PROFESSIONELE EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Of je nu veel werkervaring hebt of pas bent begonnen met je engineeringscarrière, jouw verdere ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. We bespreken regelmatig wat jouw wensen zijn op het gebied van opleidingen en persoonlijke groei.

Je collega’s zijn je dagelijkse coaches. Daar kun je terecht met je vragen. Je werkt samen met onze lead engineers, praat met de HRM- en resourcemanagers en accountmanagers en leert zo elke dag van hun ervaringen uit de praktijk.

BEPAAL ZELF JE EIGEN WERK-PRIVE BALANCE

ACE probeert jou zoveel als mogelijk ruimte te geven om je werk zelf in te delen en te plannen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en regie. Als werkgever willen we zo flexibel mogelijk zijn. Een parttime contract, dat kan. Wil je een gedeelte van de week thuiswerken, geen probleem. Flexibel aanvangsuren, wordt geregeld. Je vakanties plannen, dat gaat gemakkelijk. Dat je verdere opleidingen volgen, zien we graag. We hebben altijd een luisterend oor voor je wensen en we komen je graag tegemoet.

PAST ACE BIJ JOU?

Ben je net zo oplossingsgericht en innovatief als ons? Durf je uit je comfort zone te komen en jezelf dagelijks uit te dagen? Zoek je een interessante en leerrijke baan, werk je graag met collega’s vanuit de hele wereld en denk je net als ons: Work hard and Play hard! Dan komen we graag met jou in contact!

OVER HET BEDRIJF

ACE development & engineering is al sinds 1977 een partner voor vele bedrijven op het gebied van technische innovaties. We werken vanuit een vijftal technologisch en marktgerichte businessunits:

Industriële automatisering
Hightech systemen
Constructietechniek
Productontwikkeling
Automotive engineering

INDUSTRIËLE AUTOMATISERING NADER BEKEKEN

De kernactiviteiten van de business unit Industriële Automatisering zijn speciaal- machinebouw en automatisering. Deze unit levert maatwerk in het (her)ontwerpen en uitwerken van machines, machinelijnen en installaties. We ontwikkelen, bouwen, integreren en installeren klant specifieke machines en installaties voor geavanceerde productieprocessen.

Wil je meer weten over de overig units ga dan naar onze website:  https://www.ace.eu/nl

TOTAALPROJECTEN EN DETACHERING

ACE voert totaalprojecten uit maar onze ingenieurs zijn ook inzetbaar op (deel)projecten bij klanten ‘in huis’. Op deze manier voegt ACE de benodigde flexibiliteit toe aan organisaties. Naast de turn-key projecten werken wij graag langdurig samen in partnership met onze opdrachtgevers.

CO-DEVELOPMENT

Met een groeiend aantal opdrachtgevers werken wij samen in de vorm van co-development. Co-development is een samenwerkingsproces met de klant waarbij verschillende partijen zoals ingenieurs, ontwerpers, en andere experts, nauw samenwerken om projecten te realiseren. We ontwikkelen producten, (deel)systemen en machines. Deze aanpak benadrukt het delen van expertise, ideeën en middelen om innovatie te stimuleren en de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren. Het doel is om synergie te creëren en de efficiëntie te verhogen, wat resulteert in snellere time to market en betere oplossingen en resultaten.

• 245 WERKNEMERS
• 89% VAST CONTRACT
• 7 KANTOREN – 4 LANDEN
• 65% INTERN WERK
• 20 NATIONALITEITEN

ZEER GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

We bieden onze werknemers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een passend salaris, flexibele werktijden, verzekeringen, pensioen en reiskostenvergoeding. Bij ACE werk je hard, maar er is ook zeker tijd en ruimte voor ontspanning.

*Ook stagiaires ontvangen een prima vergoeding

BEN JIJ NIEUWGIERIG EN AMBITIEUS, NEEM CONTACT OP!

Wil je meer weten over ACE? Check onze website, volg ons op de Socials of neem gewoon direct contact op met een van onze collega’s!

www.ace.eu
Frank Oolbekkink
(resource manager)
frank.oolbekkink@ace.eu
+31 40 257 83 09