TMC Mechanical

 Jouw carrière begint met Werkondernemerschap!
Ben jij een echte ondernemer die zichzelf verder wil ontwikkelen, maar ook veel waarde hecht aan een vast dienstverband?Dan is TMC voor jou de perfecte werkgever! Als Werkondernemer van TMC Mechanical voer je projecten uit bij klanten in de Automotive, High Tech en Machinebouw. Met name de fijnmechanica is een uitdagende bedrijfstak met veel interessante projecten. Doordat je vanuit een vast contract steeds bij verschillende bedrijven kunt werken, ontwikkel je in hoog tempo je technische kennis en soft skills.


Werkondernemerschap
De term Werkondernemer klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Werkondernemerschap denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en zelf je carrière te sturen. En dat biedt vele kansen.


Als young professional werken bij TMC
Ben jij ondernemend, technisch en benieuwd hoe het is om als young professional voor TMC Mechanical te werken?Een vijftal jonge medewerkers deelt hun ervaringen met je in wekelijkse blogs! Breng een bezoek aan onze website of Facebook en ontdek de voordelen van werken bij TMC!