QING

Op 30 april 2013 kreeg Nederland er een koning bij…QING! Wij zijn jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Onze medewerkers zijn gepokt en gemazeld bij verschillende typen technische dienstverleners. Dat vertaalt zich in een robuuste en bewezen aanpak van projecten en technische vraagstukken.

WAT WIJ DOEN

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met engineeringsvraagstukken bij ons op kantoor of op locatie bij onze opdrachtgevers. In onze werkplaats in Arnhem worden R&D, prototyping en machinebouwprojecten gerealiseerd. Daarnaast ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij verduurzamingsprojecten waarbij het reduceren van energie en CO2 uitstoot centraal staat. Dit betreft zowel vastgoed als industriële processen.

Door kruisbestuiving tussen deze diverse typen dienstverlening kunnen wij totaaloplossingen bieden. Onze ervaring leert dat wanneer we bijvoorbeeld de kwaliteit willen verbeteren, wij vaak ook in staat zijn om de capaciteit te vergroten, de kosten te verlagen en zelfs mogelijke reststromen kunnen reduceren.

WERKEN BIJ QING

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. Wij zijn gevestigd op Industrie Park Kleefse Waard en Wageningen Campus; inspirerende bedrijventerreinen waar veel ondernemingen gevestigd zijn die zich bezig houden met innovatie en energietransitie. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om vanuit onze vestiging in Borne te werken.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele, individuele loopbaanbegeleiding.

Kortom….Wanna be a QING? Kom gewoon eens langs om kennis te maken